Fotograaf Roermond

Ben je op zoek naar een fotograaf in Roermond? Laat het me dan weten! Als freelance fotograaf voor De Limburger ben ik vaak werkzaam in de regio Roermond. Bekijk mijn portfolio om een beeld te krijgen van mijn werk. Je kan natuurlijk altijd vrijblijvend contact met me op. Ik hoor graag van je!

Freelance Fotograaf

Freelance Fotograaf

Als fotograaf ben ik werkzaam in de Regio Noord Limburg, Roermond en Maastricht. Mijn werk bestaat uit portretfotografie, zakelijke fotografie zoals bijdrijfsreportages / bedrijfsfotografie en interieurfotografie Ik ben ook werkzaam voor particuliere opdrachtgevers voor bv. familieshoots, gezins fotoshoots of bruiloftsfotografie. Dus zoek je een professionele fotograaf in Roermond? Laat het me dan weten!

Bekijk mijn werk
Fotograaf regio Roermond

Fotograaf regio Roermond

Sinds 2002 ben ik werkzaam als freelance fotograaf in de regio Roermond en werk ik voor diverse opdrachtgevers uit uiteenlopende branches. Onder mijn opdrachtgevers behoren o.a. Dagblad De Limburger, de jaarlijkse Kunstbeurs TEFAF, De Nationale Politie, Universiteit Maastricht, L-Magazine en Ziekenhuis UMC+. Allemaal opdrachtgevers waar ik trots op ben!

Bekijk mijn referenties
Zoek je een  fotograaf?

Zoek je een fotograaf?

Op zoek naar een freelance fotograaf in Roermond? Laat het dan weten! Ik denk graag met je mee en bespreek graag de mogelijkheden.

Neem contact met me op