Hoi, Ik ben Loraine!

Freelance fotograaf voor dag- en weekbladen, zorg- en onderwijsinstellingen, bedrijven en particulieren. Mijn werkgebied is voornamelijk Limburg, Maastricht en de regio Eindhoven. Maar ik ben voor verschillende opdrachtgevers ook regelmatig in het hele land werkzaam.

Freelance fotograaf

Freelance fotograaf

Na mijn studie aan de Stedelijke Academie voor Schone Kunsten in Hasselt, ben ik in 2002 als freelance fotograaf aan de slag gegaan. Sindsdien heb ik een eigen stijl ontwikkeld. Dit vind ik in fotojournalistiek, bedrijfsfotografie en portretfotografie. Opvallend beeldmateriaal, soms als aanvulling op een verhaal, soms als het verhaal op zich zonder dat er tekst bij hoort. Ben je op zoek naar een fotograaf of vraag jij je af wat mooie foto kost? Stuur een mail of bel me.Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Neem contact met me op

Fotograaf in Maastricht

Mijn werkgebied als fotograaf is vooral mijn woonplaats Maastricht. Maar voor opdrachten reis ik ook regelmatig de hele regio en het halve land af. Geen probleem! Dat is juist één van de leuke aspecten van mijn vak. Maar het grootste gedeelte van mijn opdrachten voer ik uit in Maastricht. Mocht je op zoek zijn naar een fotograaf in Maastricht. Neem dan contact met me op.

Lees meer

Fotograaf in Eindhoven

Ben je op zoek naar een fotograaf in Eindhoven? Laat het me weten! Als fotograaf ben ik regelmatig aan het werk in Eindhoven voor diverse zakelijk en particulieren opdrachtgevers. Dus ben je opzoek naar een professionele fotograaf in de regio Eindhoven? Stuur een mail of bel me even. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Lees meer