Particuliere Fotoshoot

Ben je niet opzoek naar de standaard familieshoot of fotoshoot, maar echt mooie portet foto’s van jou of je gezin? Mooi! Dan wil ik graag foto’s voor je maken. Er staan niet zoveel voorbeelden van foto’s op mijn website omdat niet iedereen met een foto van zichzelf of met kinderen op internet te zien wil zijn. Dat snap ik en daar heb ik alle respect voor. Heb je interesse? Laat het me weten! Kijken of we een ‘klik’ hebben!

Meer weten?

Stuur een berichtje of bel me. Dan kunnen we samen kijken hoe we er een leuke fotoshoot van kunnen maken! Vanuit mijn achtergrond als fotojournalist maak ik graag foto’s van jou, je gezin of familie in jullie natuurlijke omgeving. Dat kan zijn tijdens het ontbijt aan de keukentafel, een wandeling met de hond, een fietstocht door de stad of te midden van een veld bloemen. Altijd spontaan en ontspannen. Dat levert de leukste foto’s op!

Mijn stijl van fotograferen kan ik dan ook omschrijven als natuurlijk en spontaan. Dat betekent dat ik tijdens de fotoshoot aanwijzingen geef, maar mensen wel in beeld breng zoals ze echt zijn. Lijkt het je wat? Ik hoor graag van je!