Mijn werk

Gezegend met twee goede ogen is het alsof ik iedere dag door een lens kijk. Hieronder een selectie van mijn werk. Opvallend beeldmateriaal, soms als aanvulling op een verhaal, soms een verhaal op zich. Als freelance fotograaf werk ik voor dag- en weekbladen, zorginstellingen, onderwijsinstellingen en bedrijven. Maar ik ben ook actief als fotograaf voor familieshoots, familieportretten en particulieren fotoreportages. Mijn werkgebied bestrijkt met name regio Maastricht en Eindhoven.

Particulieren fotoreportages

Particulieren fotoreportages

Niet te veel poseren, ik wil juist een fotoshoot om de leuke spontane momenten vastleggen. Als fotograaf ben ik werkzaam in de regio Eindhoven, Geldrop, Maastricht Roermond en Venlo. Ik werk door het hele land maar voornamelijk in Brabant en Limburg. Mijn werkwijze wordt vaak omschreven als spontaan, losjes en ongedwongen. Samen maken we er een leuke fotoreportage van! Kijk hier voor wat voorbeelden of neem contact met me op.

Particuliere Fotoshoot

Meer weten?

Ben je op zoek naar een professioneel fotograaf? Laat het me weten! Inmiddels heb ik ruim 15 jaar ervaring als freelance fotograaf. Ik denk graag mee en kan snel een prijsindicatie of offerte maken. Neem gerust vrijblijvend contact op!