Particuliere Fotoshoot

Ben je niet opzoek naar de standaard familieshoot of fotoshoot, maar echt mooie foto’s van jou, je gezin of je familie? Mooi! Dan wil ik graag foto’s voor je maken. Als fotograaf ben ik werkzaam in het het hele land maar voornamelijk in Brabant en Limburg in de regio Maastricht, Roermond en Eindhoven. Hieronder staan enkele voorbeelden van particuliere fotoshoot’s die ik heb mogen maken. Heb je ook interesse? Laat het me weten! Kijken of we een ‘klik’ hebben!

Gezinsfotografie

Gezinsfotografie

Het leukste is je gezin op de foto te zetten in jullie natuurlijke omgeving. Dat kan zijn tijdens het ontbijt aan de keukentafel, een wandeling met de hond in het bos of een fietstocht door de stad. Altijd spontaan en ontspannen. Dat levert de leukste foto’s op! Bekijk hier de foto’s van een jong gezin die ik recent heb gemaakt.

Meer over gezinsfotografie
Familieshoot

Familieshoot

Vanuit mijn achtergrond als fotojournalist maak ik graag foto’s van jou, je gezin of familie in jullie natuurlijke omgeving. Altijd spontaan en ontspannen. Dat levert de leukste en meest unieke foto’s op! Recent heb ik foto’s mogen maken van een gezellige familie. Bekijk hier het resultaat van deze familieshoot

Bekijk de familieshoot
Newborn fotoshoot

Newborn fotoshoot

De eerste dagen na de geboorte een baby zijn zo bijzonder. Dat vastleggen met een newborn fotoshoot is heel waardevol voor later. Als fotograaf wil ik deze mooie momenten graag voor jullie vastleggen.

Lees meer
Groepsfotografie

Groepsfotografie

Ben je met een grote groep. Bijvoorbeeld een familiedag vastleggen of een uitje met vrienden. Dan leg ik het graag vast met unieke foto’s. Neem contact op en dan kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Lees meer over Groepsfotografie

Meer weten?

Stuur een berichtje of bel me. Dan kunnen we samen kijken hoe we er een leuke fotoshoot van kunnen maken! Mijn stijl van fotograferen kan ik dan ook omschrijven als natuurlijk en spontaan. Dat betekent dat ik tijdens de fotoshoot aanwijzingen geef, maar mensen wel in beeld breng zoals ze echt zijn. Ik hoor graag van je!