Hoi, Ik ben Loraine!

Na mijn studie aan de Stedelijke Academie voor Schone Kunsten in Hasselt, ben ik in 2002 als freelance fotograaf in Maastricht aan de slag gegaan in fotojournalistiek, bedrijfsfotografie en portretfotografie. Sindsdien heb ik een eigen stijl ontwikkeld. Opvallend beeldmateriaal, soms als aanvulling op een verhaal, soms als het verhaal op zich zonder dat er tekst bij hoort. Sinds een aantal jaar woon ik in Geldrop, vlakbij Eindhoven en heb ook daar inmiddels een leuke en diverse mix van opdrachtgevers gevonden.

Freelance fotograaf

Freelance fotograaf

Na mijn studie aan de Stedelijke Academie voor Schone Kunsten in Hasselt, ben ik in 2002 als freelance fotograaf aan de slag gegaan. Sindsdien heb ik een eigen stijl ontwikkeld. Dit vind ik in fotojournalistiek, bedrijfsfotografie en portretfotografie. Opvallend beeldmateriaal, soms als aanvulling op een verhaal, soms als het verhaal op zich zonder dat er tekst bij hoort.

Reframed by Loraine Bodewes

Reframed by Loraine Bodewes

27 november - 27 maart

Overzichtstentoonstelling 15 jaar TEFAF in Centre Ceramique

Keurmeesters, standhouders, excentrieke kunstkenners en flamboyante bezoekers. Loraine Bodewes fotografeert al ruim vijftien jaar op de wereldberoemde en toonaangevende kunstbeurs TEFAF. Vanaf 27 november exposeert Centre Ceramique in Maastricht een overzicht van haar werk.

Lees meer over de expositie
Koop een 'Reframed' foto van Loraine

Koop een 'Reframed' foto van Loraine

One-of-a-kind "Reframed" foto's van mij, Loraine Bodewes.

Afgelopen jaar exposeerde ik in Centre Ceramique in Maastricht een overzicht van mijn werk van de wereldberoemde kunstbeurs TEFAF. Nu zijn de foto's van deze expo te koop. Kijk of jou favoriet er nog tussen zit!

Bekijk de 'Reframed' foto's

Radio interview L1 Cultuurcafé

In aanloop van de expositie REFRAMED ben ik geïnterviewd voor een uitzending van L1 Cultuurcafé. Als je de expositie gaat bezoeken of als je meer wilt weten over de expositie, dan is het leuk om het interview even te luisteren.

Het interview op de website van L1 Cultuurcafé

Luister het interview op L1 Cultuurcafé als MP3

Fotograaf in Eindhoven

Ben je op zoek naar een fotograaf in Eindhoven? Laat het me weten! Als fotograaf werk in Eindhoven voor diverse zakelijk en particulieren opdrachtgevers. Dus ben je opzoek naar een professionele fotograaf Eindhoven of omgeving? Stuur een mail of bel me even. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Lees meer
Foto jaaroverzicht 2020

Foto jaaroverzicht 2020

Wat een bizar jaar! Maar ondanks alles heb ik toch binnen alle maatregelen mooie foto’s kunnen maken van deze bijzondere tijden. Deurportretten, heksen, BLM demonstraties, ridders, 1,5 meter aanpassingen, mooie families en een ontmoeting met de echte Sinterklaas. Hier een selectie van foto’s van het afgelopen jaar.

Bekijk het foto jaaroverzicht 2020

Volg mij op instagram