Hoi, Ik ben Loraine!

Freelance fotograaf voor dag- en weekbladen, zorg- en onderwijsinstellingen, bedrijven en particulieren. Mijn werkgebied is voornamelijk Limburg, Maastricht en de regio Eindhoven. Maar ik ben voor verschillende opdrachtgevers ook regelmatig in het hele land werkzaam.

Freelance fotograaf

Freelance fotograaf

Na mijn studie aan de Stedelijke Academie voor Schone Kunsten in Hasselt, ben ik in 2002 als freelance fotograaf aan de slag gegaan. Sindsdien heb ik een eigen stijl ontwikkeld. Dit vind ik in fotojournalistiek, bedrijfsfotografie en portretfotografie. Opvallend beeldmateriaal, soms als aanvulling op een verhaal, soms als het verhaal op zich zonder dat er tekst bij hoort. Ben je op zoek naar een fotograaf of vraag jij je af wat mooie foto kost? Stuur een mail of bel me.Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Neem contact met me op

Radio interview L1 Cultuurcafé

In aanloop van de expositie REFRAMED ben ik geïnterviewd voor een uitzending van L1 Cultuurcafé. Als je de expositie gaat bezoeken of als je meer wilt weten over de expositie, dan is het leuk om het interview even te luisteren.

Het interview op de website van L1 Cultuurcafé

Luister het interview op L1 Cultuurcafé als MP3

Fotograaf in Maastricht

Mijn werkgebied als fotograaf is vooral mijn oude woonplaats Maastricht. Maar voor opdrachten reis ik ook regelmatig de hele regio Limburg, Brabant en de rest van het land af. Geen probleem! Dat is juist één van de leuke aspecten van mijn vak. Mocht je op zoek zijn naar een fotograaf in Maastricht. Neem dan contact met me op.

Lees meer

Fotograaf in Eindhoven

Ben je op zoek naar een fotograaf in Eindhoven? Laat het me weten! Als fotograaf werk in Eindhoven voor diverse zakelijk en particulieren opdrachtgevers. Dus ben je opzoek naar een professionele fotograaf Eindhoven of omgeving? Stuur een mail of bel me even. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Lees meer

Fotograaf in Roermond / Weert

Ben je op zoek naar een fotograaf in de regio Roermond of Weert? Laat het me weten! Als fotograaf werk ik voor het Dagblad De limburger in de regio Noord Limburg. Bekend terrein voor mij dus. Ik werk voor diverse zakelijk en particulieren opdrachtgevers in heel Limburg en Brabant. Dus ben je opzoek naar een professionele fotograaf in Roermond of Weert? Laat het me dan weten! Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Lees meer

Volg mij op instagram