'Reframed' foto's van Loraine

Te koop! One-of-a-kind "Reframed" foto's van mij, Loraine Bodewes.

Keurmeesters, standhouders, excentrieke kunstkenners en flamboyante bezoekers. Loraine Bodewes fotografeert al ruim vijftien jaar op de wereldberoemde en toonaangevende kunstbeurs TEFAF. Afgelopen jaar exposeerde ik in Centre Ceramique in Maastricht een overzicht van mijn werk. Nu zijn de foto's van deze expo te koop.

Zit jouw favoriet er nog tussen?

Zit jouw favoriete foto er nog tussen en wil je er één (twee of drie) van kopen? Laat het me dan weten zet het nummer van de foto in het bericht.

Prijs 1 foto: 200,-

Prijs 2 foto’s 350,-

De foto’s zijn geprint op Dibond (twee aluminium buitenlagen met daartussenin een polyethyleen kernlaag)

De foto’s zijn voorzien van ophangrails aan de achterkant.

Prijzen zijn exclusief verzenden. Je kan de foto’s natuurlijk komen halen of bel me dan kunnen we misschien iets afspreken.

Van elke foto is er maar 1 beschikbaar. Mocht je favoriet al verkocht zijn. Neem dan contact met me op.

Neem contact op via 06 - 53444893 of stuur een email naar info@lorainebodewes.nl

Neem contact met me op
Reframed by Loraine Bodewes

Reframed by Loraine Bodewes

Keurmeesters, standhouders, excentrieke kunstkenners en flamboyante bezoekers. Loraine Bodewes fotografeert al ruim vijftien jaar op de wereldberoemde en toonaangevende kunstbeurs TEFAF. Vanaf 27 november exposeert Centre Ceramique in Maastricht een overzicht van haar werk.

Loraine Bodewes is sinds 2002 is werkzaam als freelance fotograaf. Met haar werk over The European Fine Art Fair (TEFAF) won ze in 2004 de Zilveren Camera in de categorie kunst, cultuur, architectuur en techniek.

In haar werk ontdek je vaak tegenstellingen. Een van de foto’s van het laatste jaar is het beeld van een chique geklede, oudere dame die op haar Nike sneakers een schilderij bewondert. Loraine: TEFAF is ieder jaar echt iets heel bijzonders. De grandeur, het publiek, het internationale. Ieder jaar ben ik weer verrast.

Lees meer over de expositie