Reframed by Loraine Bodewes

Overzichtstentoonstelling 15 jaar TEFAF

27 november t/m 27  maart in Centre Ceramique, Maastricht

Img

Reframed by Loraine Bodewes

Reframed by Loraine Bodewes

Keurmeesters, standhouders, excentrieke kunstkenners en flamboyante bezoekers. Loraine Bodewes fotografeert al ruim vijftien jaar op de wereldberoemde en toonaangevende kunstbeurs TEFAF. Vanaf 27 november exposeert Centre Ceramique in Maastricht een overzicht van haar werk.

Loraine Bodewes is sinds 2002 is werkzaam als freelance fotograaf. Met haar werk over The European Fine Art Fair (TEFAF) won ze in 2004 de Zilveren Camera in de categorie kunst, cultuur, architectuur en techniek.

In haar werk ontdek je vaak tegenstellingen. Een van de foto’s van het laatste jaar is het beeld van een chique geklede, oudere dame die op haar Nike sneakers een schilderij bewondert. Loraine: TEFAF is ieder jaar echt iets heel bijzonders. De grandeur, het publiek, het internationale. Ieder jaar ben ik weer verrast.

Lees meer op de website van Centre Ceramique
Koop een 'Reframed' foto van Loraine

Koop een 'Reframed' foto van Loraine

One-of-a-kind "Reframed" foto's van mij, Loraine Bodewes.

Afgelopen jaar exposeerde ik in Centre Ceramique in Maastricht een overzicht van mijn werk van de wereldberoemde kunstbeurs TEFAF. Nu zijn de foto's van deze expo te koop. Kijk of jou favoriet er nog tussen zit!

Bekijk de 'Reframed' foto's
Radio interview L1 Cultuurcafé

Radio interview L1 Cultuurcafé

In aanloop van de expositie ben ik geïnterviewd voor een uitzending van L1 Cultuurcafé. Als je de expositie gaat bezoeken of als je meer wilt weten over de expositie, dan is het leuk om het interview even te luisteren.

Het interview op de website van L1 Cultuurcafé

Luister het interview op L1 Cultuurcafé als MP3

Interview Chapeau Magazine

Interview Chapeau Magazine

Fotograaf Loraine Bodewes is al vele jaren een van de vaste fotografen van TEFAF Maastricht, de beroemdste en toonaangevendste kunstbeurs ter wereld. Van 27 november tot 27 maart is in het reeds verbouwde Centre Céramique een kleine greep uit haar werk te zien onder de titel Reframed by Loraine Bodewes.

Lees meer op Chapeau Magazine