Fotograaf Geldrop

Ben je op zoek naar een fotograaf in Geldrop? Laat het me weten! Als fotograaf werk ik vanuit Geldrop voor zowel zakelijk als particulieren opdrachtgevers. Ik werk als freelance fotograaf in opdracht van zorg- en onderwijsinstellingen, dag- en weekbladen evenementen en bedrijven.

Ik werk ook als fotograaf voor particuliere opdrachtgevers voor een leuke fotoshoot van jou, je gezin of je familie. Mijn werkwijze wordt vaak omschreven als spontaan, losjes en ongedwongen. Ben je op zoek naar een fotograaf in Geldrop? Laat het me dan weten! Dan bespreken we samen wat er mogelijk is.

Freelance Fotograaf Geldrop

Als freelance fotograaf ben ik werkzaam vanuit Geldrop in o.a. journalistiek, bedrijfsfotografie, portretfotografie en interieurfotografie zowel zakelijk en particulieren opdrachtgevers. Als fotograaf heb ik ruim 15 jaar ervaring en werk ik voor diverse opdrachtgevers. Voor mij als fotograaf is iedere opdracht uniek en heeft iedere opdracht weer andere benadering nodig. Zoek je een professionele fotograaf in Geldrop? Laat het me dan weten!

Neem vrijblijvend contact op
Particulieren fotoreportages

Particulieren fotoreportages

Niet te veel poseren, ik wil juist een fotoshoot om de leuke spontane momenten vastleggen. Ben je niet opzoek naar de standaard familieshoot of fotoshoot, maar echt mooie foto’s van jou, je gezin of je familie? Mooi! Dan wil ik graag foto’s voor je maken.

Als fotograaf ben ik werkzaam in het het hele land maar voornamelijk in Brabant en Limburg in de regio Eindhoven en Geldrop. Heb je ook interesse? Laat het me weten! Kijken of we een ‘klik’ hebben!

Particuliere Fotoshoot

Meer weten?

Ben je op zoek naar een fotograaf in Geldrop? Laat het me weten! Inmiddels heb ik ruim 15 jaar ervaring als freelance fotograaf. Neem gerust vrijblijvend contact op! Dan bespreken we samen wat er mogelijk is.