Familieshoot

Wil je mooie foto’s van jou of je familie? Dan wil ik graag familiefoto's maken van jou, je gezin, opa en oma, kinderen of familie. Een leuke, spontane familie fotoshoot in je eigen omgeving, thuis of lekker in de natuur. Als je vragen hebt dan kun je altijd contact met me opnemen. Naast mijn werk als fotojournalist vind ik het ook erg leuk op families en gezinnen te voorzien van mooie, spontane en unieke foto’s. Het resultaat is een unieke fotoreportage van je familie.

Hieronder een voorbeeld van een familie die ik recent heb mogen fotograferen. In het ouderlijk huis waar de kinderen zijn opgegroeid en buiten in de natuur tijdens een wandeling met kinderen en kleinkinderen.

Meer weten over een familieshoot?

Stuur een berichtje, een email of bel me gewoon even op! Dan kunnen we samen kijken hoe we er een leuke familieshoot van kunnen maken! Vanuit mijn achtergrond als fotojournalist maak ik graag foto’s van jou, je gezin of familie in jullie natuurlijke omgeving. Dat kan zijn tijdens het ontbijt aan de keukentafel, een wandeling met de hond, een fietstocht door de stad of te midden van een veld bloemen. Altijd spontaan en ontspannen. Dat levert de leukste foto’s op!

Mijn stijl van fotograferen kan ik dan ook omschrijven als natuurlijk en spontaan. Dat betekent dat ik tijdens de fotoshoot aanwijzingen geef, maar mensen wel in beeld breng zoals ze echt zijn. Lijkt het je wat? Ik hoor graag van je!