Groepsfotografie

Ben je met een grote groep, wil je een familiedag vastleggen, een tiener vriendinnenshoot of foto’s een uitje met vrienden. Dan leg ik het graag vast met unieke foto’s. Als fotograaf ben ik werkzaam in de regio’s Maastricht, Eindhoven en Roermond. Neem contact op en dan kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Mijn stijl van fotograferen kan ik dan ook omschrijven als natuurlijk en spontaan. Dat betekent dat ik tijdens de fotoshoot aanwijzingen geef, maar mensen wel in beeld breng zoals ze echt zijn. Altijd spontaan en ontspannen. Dat levert de leukste foto’s op!

Meer weten over een fotoshoot met een groep?

Stuur een berichtje, een email of bel me gewoon even op! Dan kunnen we samen kijken hoe we er een leuke fotoshoot van kunnen maken! Vanuit mijn achtergrond als fotojournalist maak ik graag foto’s in jullie natuurlijke omgeving. Dat kan zijn aan de keukentafel, een wandelingin de natuur of een mooi plekje om de stad. Altijd spontaan en ontspannen. Dat levert de leukste foto’s op!

Mijn stijl van fotograferen kan ik dan ook omschrijven als natuurlijk en spontaan. Dat betekent dat ik tijdens de fotoshoot aanwijzingen geef, maar mensen wel in beeld breng zoals ze echt zijn. Lijkt het je wat? Ik hoor graag van je!