Newborn fotoshoot

Niet te veel poseren, maar foto’s van jullie baby in jullie eigen vertrouwde omgeving. De eerste dagen na de geboorte een baby zijn zo bijzonder. Dat vastleggen met een newborn fotoshoot is heel waardevol voor later. Als fotograaf wil ik deze mooie momenten graag voor jullie vastleggen. Ben je opzoek naar een fotograaf voor een newborn baby fotoshoot, neem dan eens contact met me op! Hieronder een voorbeeld van een recente babyshoot.

Meer weten over een Newborn shoot?

Stuur een berichtje, een email of bel me gewoon even op! Dan kunnen we samen kijken hoe we er samen een leuke babyshoot van kunnen maken! Vanuit mijn achtergrond als fotojournalist maak ik graag foto’s in jullie natuurlijke omgeving. Dat kan zijn in de kinderkamer, een mooie plek in jullie huis of een mooi plekje in de natuur. Altijd spontaan en ontspannen. Dat levert de mooiste foto’s op!

Mijn stijl van fotograferen kan ik dan ook omschrijven als natuurlijk en spontaan. Dat betekent dat ik tijdens de fotoshoot wel aanwijzingen geef, maar mensen wel in beeld breng zoals ze echt zijn. Lijkt het je wat? Ik hoor graag van je!